ID NBK006VB
Street
District, city Veverská Bítýška, Veverská Bítýška
Area 37 m2
Floor ground floor
Furnished Partly
Status Available from 15 January
Available for Long term
Energy class C
Rent 13 500 CZK (∼536 €)
Utilities 3 500 CZK
+ Commission
17 000 CZK (+ 21% VAT)

Description

Summary

Pronájem moderního bytu v přízemí rodinného domu ve Veverské Bítýšce na ulici Nádražní. K dispozici je útulný byt o velikosti 1+1 s rozlohou 37 m2 a prostornou terasou o velikosti 25 m2. Byt se nachází v přízemí rodinného domu, což přináší výhodu snadného přístupu a pohodlí.

Layout

Vybavení bytu zahrnuje kuchyňskou linku se sporákem a lednicí s mrazákem. V koupelně se nachází sprchový kout, wc a umyvadlo. Chodba je dostatečně prostorná a umožňuje umístění větší skříně nebo úložných prostor pro různé předměty, jako například kola. Parkování je možné na ulici před domem. Po domluvě s majiteli je k dispozici zahrádka o velikosti 200 m2.

Facilities

Tento byt je nově vybudovaný, což znamená moderní vybavení a příjemnou atmosféru. I přes to, že se nachází v přízemí, je byt krásně světlý. Nabízí skvělou příležitost pro jednotlivce nebo pár, kteří hledají klidné a útulné bydlení ve Veverské Bítýšce.

Price

Termín nastěhování 15.ledna 2025. Upřednostňujeme klidné nájemníky a zájemce o dlouhodobé bydlení. Nájemné je ve výši 13.500,- plus zálohy na náklady užívání bytu 3.500,-. Kauce je ve výši jednoho nájmu včetně energií. Provize je ve výši jednoho nájmu včetně energií plus DPH. Majitel si vyhrazuje právo výběru nájemce. 

Your consultant

Kateřina Stehnová Strašáková
  • Kateřina Stehnová Strašáková
  • Czech
  • +420 770 665 333
  • katerina.stehnova@foreigners.cz